Echipa naţională a Angliei a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-0, echipa naţională a Ucrainei, într-un meci contând pentru grupa C a calificărilor pentru Euro 2024. Islanda şi Slovenia au învins Liechtenstein (7-0) respectiv San Marino (2-0).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anglia a dominat meciul de pe Wembley şi s-a impus prin golurile înscrise de Harry Kane – ajuns la golul 55 pentru naţionala Albionului, şi Saka. Gazdele au mai ratat ocazii, dar victoria obţinută trimite Anglia pe primul loc al grupei C, cu şase puncte din două partide.

Islanda a marcat de şapte ori în Liechtenstein, cinci dintre goluri fiind înscrise în repriza secundă, în timp ce Slovenia a întrecut naţionala din San Marino cu 2-0, a doua reuşită fiind un autogol al oaspeţilor.

Meciurile disputate duminică în calificările Euro 2024:

Grupa C: Anglia – Ucraina 2-0 (Kane 37, Saka 40);

Grupa H: Slovenia – San Marino 2-0 (Sesko 56, Di Maio 60 autogol);

Grupa H: Kazahstan – Danemarca 3-2 (Zainutdinov 73 penalti, Tagybergen 86, Aimbetov 89 / Hojlund 21. 36);

Grupa J: Liechtenstein – Islanda 0-7 (Olafsson 3, Haraldsson 38, A. Gunnarsson 48, 68, 73 penalti, A. Gudjohnsen 85, Ellertsson 87);

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.