Meciul de pregătire dintre nou înfiinţata AS FC Buzău şi FCSB, programat vineri, de la ora 19.30, pe stadionul „Gloria”, se va disputa cu spectatori, respectând noul protocol de desfăşurare a competiţiilor de fotbal. Organizatorii au revenit, joi seară, asupra deciziei de a juca fără public şi au anunţat că vor permite accesul în arena a maxim 5000 de spectatori dacă aceştia îndeplinesc condiţiile de protecţie sanitară

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Biletele vor fi puse în vânzare vineri, începând cu ora 10:00, la cele două case de bilete din zona stadionului, iar accesul spectatorilor în tribunele arenei din Crâng se va face începând cu ora 17:30. 
Vor fi scoase la vânzare 5.000 de bilete repartizate astfel:
Tribuna 1 – 1400 de bilete (10 lei per persoană);
Tribuna 2 – 1400  de bilete (10 lei per persoană);
Peluza 1 (Parcul Crâng) – 1100 de bilete (5 lei per persoană);
Peluza 2 (Electrica) – 1100 de bilete (5 lei per persoană);
Pentru a putea avea acces pe stadion persoanele care achiziţionează bilete trebuie să facă dovada fie ca sunt vaccinate,  fie că au trecut prin boală, fie să prezinte un test RT-PCR negativ nu mai  vechi de 72 de ore sau un test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.