Pugilistul Lucian Bute a declarat, sâmbătă, că meciul cu Eleider Alvarez a fost unul strâns, dar sportivul columbian a reuşit să-l surprindă în repriza a cincea. Bute a adăugat că va discuta cu echipa sa pentru a decide ce va face în continuare."Vă mulţumesc pentru sprijin. Meciul a fost strâns, dar el m-a surprins. Îl felicit, a meritat victoria. Acesta este boxul. Voi discuta cu echipa mea pentru a decide ce voi face în continuare", a declarat Bute la finalul întâlnirii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu a fost sĂ fie...am pierdut KO în a 5-a reprizĂ....mă simţeam în meci da am fost surprins cu o lovitură bună de la adversar....îl felicit ..Viaţa continuă! Vă mulţumesc că m-aţi încurajat mereu", a scris pugilistul român pe Facebook.

Alvarez a spus că Bute a fost cea mai mare provocare a carierei sale de până acum. "Aştept de doi ani un meci cu Adonis Stevenson. Lucian a fost cea mai mare provocare a mea de până acum. Sper că acum Stevenson nu va avea nicio scuză", a afirmat Alvarez, conform rds.ca.

Lucian Bute a fost învins de columbianul Eleider Alvarez, prin KO în repriza a cincea, într-un meci care a avut loc, sâmbătă dimineaţă, la Quebec.

Eleider Alvarez are 32 de ani şi este neînvins în 22 de partide la profesionişti, din care zece câştigate prin KO.

El va lupta cu Adonis Stevenson, posibil pentru titlul WBC la categoria semigrea, la 22 sau 24 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.