Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, că este încrezător că Jocurile Olimpice de la Tokyo, amânate de anul trecut, vor avea loc şi că naţionala olimpică se va întoarce din Japonia cu o medalie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt sigur că Jocurile Olimpice vor avea loc în Japonia, sunt sigur că guvernul japonez şi CIO vor face tot ce este posibil pentru ca JO să se desfăşoare la termen şi cred în acest orgoliu al japonezilor de a putea să livreze cel mai important eveniment la nivel mondial. Dacă aceste JO nu se vor organiza, pierderile financiare vor fi mult mai mari pentru Japonia, de aceea cred că dnd dovadă de un comportament raţional JO vor avea loc pentru a elimina acest impact. Sunt încrezător că Jocurile Oliimpice vor avea loc, că naţionala olimpică va merge la Tokyo şi că se va întoarce cu o medalie”, a spus Burleanu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.