Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, că actualul protocol cu privire la testarea jucătorilor pentru coronavirus este unul bun, el precizând că dacă s-ar impune testarea din şapte în şapte zile s-ar ajunge la un blocaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am văzut o altă poziţie LPF, că testarea ar trebui să fie din şapte în şapte zile. Noi considerăm că protocolul medical astăzi este unul bun. Dacă am introduce o astfel de testare am duce la un blocaj. Nu avem laboratoare suficiente pentru testele Covid”, a spus Burleanu.

Răzvan Burleanu a menţionat că în acest moment costul crizei legate de pandemia de coronavirus este  suportat de eşaloanele inferioare. “Vom avea nevoie de cel puţin cinci milioane de euro doar pentru aceste două eşaloane, liga a doua şi a treia. Dacă adăugăm şi celelalte competiţii, vorbim de alte 20 de milioane. Costul în acest moment al crizei este suportat de cluburile din eşaloanele inferioare, nu de cluburile din Liga I. Aceasta este criza pe care va trebui să o gestionăm în perioada următoare. Este nevoie de o intervenţie pe protocolul medical. În acelaşi timp avem nevoie să putem să vorbim de alţi indicatori, ca această pandemie să fie ţinută sub control”, a adăugat preşedintele FRF.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.