Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, duminică, după Comitetul Executiv al forului, că fără o iniţiativă la nivel de regulament internaţional susţinută de CIO şi de FIFA, care permite completarea lotului extins pentru Jocurile Olimpice, România nu ar fi avut capacitatea să aibă 22 de jucători care să intre în cantonament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Chiar dacă după 57 de ani reuşim să revenim la JO, din păcate nu toţi jucătorii care au contribuit la această performanţă vor putea să fie prezenţi. Nu vom putea să-i avem pe toţi din păcate. În schimb, FRF şi-a asumat o iniţiativă la nivel de regulament internaţional, pe care am trimis-o către CIO şi către FIFA, propunere care a fost susţinută şi de alte federaţii de pe alte continente, care ne permite să completăm lotul extins. Am avut iniţial un lot extins de 62 de jucători. Dacă nu am fi avut această iniţiativă şi această susţinere din partea CIO şi FIFA astăzi nu am fi avut capacitatea să avem 22 de jucători care să intre peste trei zile în cantonament. Peste două zile ne-am propus să anunţăm lotul final şi sper că jucătorii care vor face parte din acest lot să conştientieze această oportunitate fantastică pe care o au, de a reprezenta România la JO, şi la final să ne facă mândri de un parcurs cât mai lung în această vară. Obiectivul se păstrează, ne dorim să depăşim performanţa anterioară, de acum 57 de ani”, a spus Burleanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.