Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că este exclusă varianta modificării regulamentului cu privire la “regula under 21”, deşi echipele ar putea avea dificultăţi în a o pune în aplicare, din cauza cazurilor de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă există posibilitatea să se renunţe pentru o perioadă la regula under 21, Burleanu a răspuns: “În niciun caz nu vom modifica regulamentul în timpul competiţiei. Până acum toate analizele pe care le avem demonstrează că prezenţa unui jucător şi-a atins toate obiectivele pe care le-am asumat. În această iarnă, vom avea o analiză a aportului adus de cel de-al doilea jucător în teren. Analiza va face referire şi la această criză”.

Răzvan Burleanu a făcut referire şi la faptul că unii antrenori au ales să facă schimbări de jucători încă de la începutul meciurilor: “Cred că un antrenor bun, dacă are posibilitatea să aibă un jucător câteva luni să-l pregătească, nu are cum acel jucător să nu facă faţă cel puţin o repriză. Care ar fi obiectivul pentru care îţi asumi investiţii la nivel de academii şi de juniori dacă tu nu dai o şansă jucătorilor tineri? Eu îi înţeleg în acelaşi timp şi pe antrenori, pentru că au acea presiune a rezultatului de la finalul săptămânii. Cred că în momentul în care vom reveni la câte trei schimbări nu o să mai avem asemenea suprize”.

Burleanu a mai declarat că lista arbitrilor FIFA a fost modificată în urmă cu câteva zile. “Sunt doi arbitri care au fost înlocuiţi, Marius Avram şi Sebastian Colţescu, doi arbitri în vârstă de 41 şi respectiv 43 de ani, cu doi arbitri mult mai tineri, de 32 şi respectiv 34 de ani, mă refer la Chivulete şi Barbu”, a explicat preşedintele FRF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.