Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că este de părere că este “moral” ca Mirel Rădoi să rămână selecţioner şi să se afle pe banca echipei României la Jocurile Olimpice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu mi-a trecut (supărarea pentru ratarea calificării la Euro), nu e o supărare care poate să-ţi treacă aşa. În momentul de faţă am toată încrederea în Mirel Rădoi să continue. Cred că este moral ca el să continue, e un simbol al generaţiei tinere de antrenori dar şi în ceea ce-i priveşte pe jucătorii tineri. Nu trebuie să uităm de succesul de care ne-am bucurat cu toţii anul trecut, dar şi de performanţa calificării la Jocurile Olimpice. Ar fi corect şi moral ca el să stea pe banca naţionalei şi la JO. E un antrenor integru şi pentru noi integritatea este un element foarte important. E un tip luptător. Nu cred că Mirel şi-ar dori să renunţe. În acelaşi timp, nu este un antrenor care să se agaţe de un contract sau de anumite clauze din contract. Cu toţi antrenorii cu care am colaborat, de la Iordănescu încoace, toţi au avut aceeaşi atitudine”, a spus Burleanu.

El a precizat că fotbalul românesc are nevoie să se axeze pe trei direcţii pentru ca lucrurile să meargă bine:  “Are nevoie de investiţii în infrastructură, de investiţii financiare la nivel de cluburi şi de o politică coerentă la nivel de copii şi juniori”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.