Fundaşul Andrei Burcă a declarat că formaţia Rennes este o echipă de alt nivel faţă de CFR Cluj, însă în meciul de joi, din Liga Europa, nu au jucat banii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îi mulţumim lui Arla că a făcut un meci mare. Atunci când nu am reuşit noi să blocăm mingea, a reuşit el să o facă el cu succes. Rennes este o echipă bună s-a văzut şi în tur când am jucat cu ei, au evoluat în nouă oameni şi ne-au pus probleme, nu degeaba investesc 25 de milioane într-un jucător. Sunt alt nivel, dar nu joacă că banii, nu joacă cota, din punctul meu de vedere. Noi ne dăm viaţa, asta încercăm să facem, să obţinem maximum de la fiecare meci, suntem un grup unit, jucăm pe calităţile pe care le avem. Nu se pune problema să sărbătorim, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru că Lazio este o echipă bună şi probabil vor dori să meargă mai departe şi cu şase puncte trec peste noi. Noi mai avem nevoie de un punct şi sperăm să-l obţinem cât mai repede. Dan Petrescu ştie să ne motiveze, ne spune ce am greşit, ce trebuie să lucrăm mai bine. Dânsul îşi spune parerea, noi trebuie să ascultăm şi să executăm ce ne spune", a declarat Burcă, la Telekom Sport.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Rennes, într-un meci din etapa a patra a grupei E a Ligii Europa. Clujenii au marcat în minutul 87, prin Mario Rondon, care a fost apoi eliminat. Francezii nu mai au nicio şansă de calificare în faza următoare a competiţiei. În celălalt meci din grupă, Lazio a pierdut in extremis cu Celtic, scor 1-2.

CFR Cluj şi Rennes au fost adversare şi în etapa trecută a fazei grupelor, când clujenii s-au impus în Franţa tot cu scorul de 1-0 (gol Deac ‘9). Atunci, Rennes a încheiat jocul în nouă fotbalişti, iar CFR Cluj în zece.

La Cluj-Napoca, golul a fost marcat de Mario Rondon, în minutul 87. Rondon a înscris cu o lovitură cu capul, după un corner.

CFR are nevoie de un punct în ultimele două etape pentru a fi sigură de calificare. Clujenii se pot califica din grupă şi dacă pierd ambele meciuri, prin jocul rezultatelor.

În etapa următoare, la 28 noiembrie, CFR Cluj va juca în deplasare cu Lazio şi Celtic va întâlni acasă Rennes.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.