Fotbalistul echipei CFR Cluj, Andrei Burcă, a declarat joi seară, după meciul cuc Jablonec, scor 2-0, că el şi colegii săi au şansa de a câştiga din nou titlul în România dacă vor menţine ritmul actual şi apoi să facă “o figură mult mai frumoasă” anul viitor în cupele europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Trebuia să câştigăm această partidă, aşa de determinaţi am intrat. Ultima impresie contează întotdeauna. S-a văzut în această seară că suntem pe drumul cel bun. Din păcate am ieşit din Europa, dar consider că dacă o să o ţinem în acelaşi ritm vom deveni din nou campioni şi după putem să facem o figură mult mai frumoasă anul viitor în Europa. A fost o grupă echilibrată. Din păcate am început noi foarte prost grupa. Rămânem cu această victorie, ne bucurăm de ea, dar duminică ne aşteaptă o partidă dificilă contra celor de la Mioveni şi acum primordial este campionatul, trebuie să ne focusăm pe campionat şi să facem cât mai multe puncte. A fost un pic de presiune, pentru că nu puteam să ieşim din Europa doar cu un egal”, a spus Burcă.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0) echipa Jablonec, în ultima etapă a grupei D a Conference League.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Golurile au fost marcate de Debeljuh ’45, ’82.

CFR Cluj a înregistrat următoarele rezultate în grupele Conference League: scor 0-1 în deplasare cu Jablonec, scor 1-1 acasă cu Randers, scor 0-1 acasă cu Alkmaar, scor 0-2 în deplasare cu Alkmaar, scor 1-2 în deplasare cu Randers şi scor 2-0 acasă cu Jablonec.

Clujenii au terminat pe ultimul loc în grupă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.