Echipa Bayer Leverkusen a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, scor 1-1, meciul disputat în compania echipei VfB Stuttgart, din etapa a 32-a a Bundesligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflată în lupta pentru un loc în cupele europene, Bayer Leverkusen, formaţia antrenată de Xabi Alonso, a făcut un pas greşit la Stuttgart. Gazdele au deschis scorul în minutul 57, prin Serhou Guirassy, care a transformat un penalti acordat de arbitrul Frank Willenborg în urma unui fault în careu produs de Palacio asupra lui Endo.

În minutul 70 arbitrul a acordat penalti pentru oaspeţi, după consultarea VAR, iar Exequiel Palacios a transformat egalând situaţia pe tabelă. S-a încheiat 1-1, iar Bayer Leverkusen ocupă locul 7 în Bundesliga, la egalitate de puncte cu Wolfsburg, echipa de pe locul 6, ultimul care duce în cupele europene.

VfB Stuttgart este penultima în clasament, a 17-a, cu 29 de puncte  şi păstrează şanse să iasă din zona retrogradării.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.