Echipa germană Bayer Leverkusen a dispus duminică, pe teren propriu, scor 2-1, de formaţia Freiburg, în ultimul meci al etapei a 9-a din Bundesliga. Leverkusen este lider în campionat, cu două puncte avans.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii conduşi de Xabi Alonso au deschis scorul în minutul 36, prin Florian Wirtz. Jonas Hofmann a adus puţină linişte în sânul gazdelor, cu reuşita din minutul 60, când a făcut 2-0, dar Freiburg a replicat după numai zece minute, rămânând în joc după golul lui Manuel Gulde. Finalul a fost intens, cu şanse de ambele părţi, dar Bayer s-a impus cu 2-1 şi leagă opt victorii consecutive în toate competiţiile.

Bayer Leverkusen are 25 de puncte şi a redevenit lider în Bundesliga, cu două puncte mai mult decât ocupanta locului secund, Bayern Munchen. Freiburg este pe locul 8, cu 13 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.