Echipa germană Bayer Leverkusen a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-1, pe Bayern Munchen, într-un meci în care bavarezii au condus cu 1-0, iar gazdele au marcat din două penalti-uri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bayern a deschis scorul la Leverkusen, prin Kimmich, în minutul 22, iar gazdele au schimbat faţa meciului în repriza secundă, prin doi jucători. Adli a fost faultat în careu în minutul 54, arbitrul i-a acordat galben pentru simulare, dar la verificarea VAR, cavalerul fluierului a decis să anuleze cartonaşul galben şi a dictat penalti. A transformat Exequiel Palacios, în minutul 55.

În minutul 71 faza s-a repetat. Adli a fost faultat, a primit galben, dar la consultarea VAR s-a decis că este penalti pentru gazde. A executat Palacios şi Bayer a trecut în avantaj. S-a încheiat cu o victorie muncită pentru Bayer Leverkusen, care este pe locul 9, cu 37 de puncte. Bayern rămâne pe locul secund, cu 52 de puncte, la un punct de liderul Borussia Dortmund.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.