Fotbalistul echipei Astra Giurgiu, Constantin Budescu, a declarat, joi seară, că el şi colegii săi sunt puţin supăraţi, deoarece li s-a promis "ceva" pentru calificarea în 16-imile Ligii Europa, dar conducerea clubului nu s-a ţinut de cuvânt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne-am dorit foarte mult să ne calificăm, am făcut asta pentru noi, dar şi pentru club. Vor veni nişte bani după această calificare. Suntem puţin supăraţi, pentru că ni s-a promis ceva pentru această calificare, dar cei din conducere nu s-au ţinut de cuvânt. Nu merităm să fim trataţi aşa după ce am făcut pentru acest club. Nu este normal să se procedeze aşa cu noi, s-au câştigat mulţi bani datorită nouă, chiar dacă aveam restanţe foarte mari. Acum, am cerut şi noi ceva pentru această calificare, ni s-a promis că se va rezolva şi nu s-a rezolvat nici până azi, chiar dacă am vorbit în urmă cu trei luni de zile", a spus Budescu la Dolce Sport.

Constantin Budescu a precizat că este posibil să revină în China, la Dalian Yifang, în această iarnă. "Am jucat pentru noi, pentru familiile noastre, este un grup frumos aici, dar este păcat că sunt asemenea probleme. Oricum, datorită nouă vor intra sume frumoase în conturile clubului. Eu nu ştiu ce o să fac, voi vedea în iarnă, din ce mi-au spus cei din China, mă vor înapoi la începutul campionatului" , a adăugat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat în 16-imile de finală ale Ligii Europa, după ce a remizat, joi, pe Arena Naţională, scor 0-0, cu AS Roma, în ultima etapă a grupei E a competiţiei. Giurgiuvenii au ajuns în faza următoare a Ligii Europa şi pentru că în celălalt meci din grupă Austria Viena a fost învinsă de Viktoria Plzen, scor 3-2.

Formaţia lui Marius Şumudică a încheiat grupa pe locul doi, iar AS Roma pe prima poziţie, astfel că ambele vor evolua în 16-imile Ligii Europa. Viktoria Plzen şi Austria Viena au fost eliminate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.