Fotbalistul echipei Astra Giurgiu, Constantin Budescu, a declarat duminică seară, după meciul cu FC Voluntari, scor 1-1, că speră ca pe viitor să poată ajuta prima reprezentativă, el menţionând că i-a părut rău că nu a fost alături de tricolori la Campionatul European din Franţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am pierdut două puncte acasă şi nu este bine pentru noi, sper după această pauză să revenim mai puternici şi să nu mai facem paşi greşiţi. Am jucat doar o repriză şi nu mă gândesc deocamdată la echipa naţională. Se poate spune că am revenit şi pentru naţională. Am plecat în China şi oarecum am ieşit din vizorul echipei naţionale, sper ca pe viitor să pot ajuta prima reprezentativă, dacă va fi nevoie de mine. Mi-a părut rău că nu am fost alături de băieţi la Campionatul European", a spus Budescu la Digi Sport.

Constantin Budescu este de părere că stelistul Nicolae Stanciu merită transferul laAnderlecht. "Stanciu e un jucător foarte bun, merita să meargă la o echipă de top din Europa, mă bucur pentru el".

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Budescu a mai spus că Denis Alibec i-a dat tricoul cu numărul 10 la revenirea la Astra: "Mi-a spus de când am plecat că o să mi-l păstreze şi o să mi-l dea când mă întorc".

Formaţia Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată duminică seară, pe teren propriu, în compania echipei FC Voluntari, în etapa a VI-a a Ligii I. Constantin Budescu a marcat în primul său joc după revenirea la campioana României.

Oaspeţii au deschis scorul prin Marinescu '49. Budescu a egalat în minutul 64, cu un şut din colţul careului mic, după o pasă de la Alibec.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.