Atacantul echipei Astra Giurgiu, Constantin Budescu, a declarat că gruparea giurgiuveană ar fi meritat să se impună în meciul cu Genk, scor 2-2, el precizând că gazdele ar fi trebuit să beneficieze de un penalti şi că la un gol al oaspeţilor a fost ofsaid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost penalti clar, din păcate nu s-a acordat acel penalti, am înţeles că şi la golul lor a fost ofsaid. Am făcut foarte multe faze frumoase. A fost un meci spectaculos, dar din păcate n-a fost un rezultat bun pentru noi. Mai avem nevoie de două-trei meciuri ca să ne revenim sută la sută. Nu ne-au surprins cei de la Genk, am avut mai multe ocazii decât ei şi meritam să câştigăm", a spus Budescu la sport.ro.

Fotbalistul a precizat că Astra îşi doreşte şi calificarea în play-off-ul Ligii I şi accederea în optimile Ligii Europa. "Această calificare în optimi este ca un bonus pentru noi. Noi am jucat foarte bine în deplasare în general. Sperăm să face acest lucru în retur", a adăugat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia Astra Giurgiu a încheiat la egalitate cu echipa RC Genk, scor 2-2 (1-1), joi, pe teren propriu, în prima manşă a 16-imilor Ligii Europa.

Au marcat Budescu '43 şi Seto '90 pentru Astra, respectiv Castagne '25 şi Trossard '83 pentru Genk.

Returul este programat în 23 februarie, de la ora 22.05, la Genk.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.