Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, şi Gigi Becali au comentat, luni, informaţiile potrivit cărora ardelenii ar urma să achite clauza de reziliere a jucătorului echipei FCSB, în valoare de trei milioane de euro. Mureşan spune că gruparea sa este interesată de Budescu, în timp ce Becali afirmă că nu crede că jucătorul ar alege să plece de la FCSB la CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ce pot să spun este că Budescu este un jucător foarte bun, pe care orice echipă din Liga I şi l-ar dori, inclusiv noi. Eu un jucător pe care l-a remarcat şi îi place foarte mult patronului nostru (n.r. - Marian Băgăcean), care de când s-a implicat la club ne tot spune de Budescu, dar nu pot să vă spun mai mult. Are o clauză de reziliere, o să ne gândim şi nu se ştie. De când a venit la clun, ne-a tot spus de Budescu şi să găsim un jucător de valoarea lui Budescu. Ne place la toţi de Budescu şi mie îmi place de el. CFR poate să producă multe suprize de acum încolo, inclusiv asta ar putea fi una dintre surprize. Budescu este <mortal> la faze fixe, este un jucător foarte bun, are o calitate excepţională. Şi lui Dan Petrescu îi place. Nu am discutat cu jucătorul. Discută impresarii, cluburile nu se implică direct. Nu pot să vă confirm că îl luăm pe Budescu, dar avem un interes, asta pot să vă confirm. Am avea nevoie de un jucător cu calitatea lui", a declarat Mureşan la Digi Sport, care a reafirmat şi interesul pentur Qaka de la Poli Iaşi.

În replică, Becali a afirmat că nu este adevărată intenţia CFR Cluj de a-l transfera pe Budescu, deoarece gruparea ardeleană nu are trei milioane de euro să dea pe un jucător.

"Dacă vreţi să comentăm minciuni, comentăm şi minciunile. Vreţi să le comentăm? Hai să le comentăm! Nu eu hotărăsc, hotărăşte altcineva acum la Steaua. Dar ce ştiu eu şi cum este contractul lui Budescu, dacă Budescu se înţelege cu CFR şi plăteşte clauza de 3 milioane, Budescu pleacă. Dar comentăm minciuna. Acum să comentăm şi adevărul. I-am transmis lui Vasi nişte lucruri, pentru că promisiunile trebui să rămână promisiuni, dacă îi place de Omrani, Omrani din vară... El a depus actele pentru că i le-au falsificat. Aşa mi-a spus imprersarul, a venit la palat. Mi-a spus că îi expiră contractul în vară, că i-au falsificat semnătura, mi-a arătat actele, pe care le-a depus la comisie. Orice club care plăteşte clauza îl ia, dar trebuie să vrea şi Budescu. Iar eu nu cred că Budescu pleacă de la Steaua să se ducă la CFR. Ce să facă la CFR? Să taie frunză la câini. Cine pelacă de la Steaua să se ducă la CFR? În plus de asta, de unde să dea CFR-ul trei milioane, are CFR-ul de unde să dea? Nu vor da în viaţa lor trei milioane pe un jucător. E minciună, n-au ei trei miliaone de euro, ei cu 500 de mii, 700 de mii, un milion două sute. Trei milioane numai Becali dă", a spus omul de afceri.

Mureşan a negat informaţiile despre Omrani: "Cu Omrani nu sunt probleme, contractul lui este semnat de el, totul este în regulă, este semnătura lui. Nici vorbă de falsificarea semnăturii lui, aşa ceva nu am făcut niciodată la CFR. Este o jignire la adresa noastră."

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.