Mijlocaşul CFR Cluj Constantn Budecsu a negat că ar fi discutat despre un transfer la CFR Cluj, precizând însă că în vară va putea negocia cu orice echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Apar tot felul de tâmpenii şi nu mă gândesc la lucrul acesta. Probabil o să vedem ce se va întâmpla la final, după care în perioada de transferuri pot vorbi cu orice echipă, dar că am vorbit eu cu cei de la CFR sau chestii de genul acesta este prea departe", a declarat Budescu, la Digi Sport. 

Întrebat dacă s-a întâlnit după meciul de la Cluj cu unul dintre acţionarii CFR-ului, Budescu a răspuns: "Nici nu ştiu cine este acţionar la CFR, nu mă interesează lucrul acesta. Este o tâmpenie."

El consideră că, după înfrângerea suferită de FCSB la Iaşi, CFR Cluj a devenit favorită la titlu.

"Nu ştiu dacă s-a pierdut campionatul, dar au scăzut şansele. Acum CFR are prima şansă, dar vom vedea, mai sunt două etape. Nu-mi explic cum am pierdut, din păcate s-a întâmplat. Au avut om în minus şi au înscris pe contraatac. A fost decizia antrenorului de a mă schimba, nu am ce să comentez. Se poate orice, şi noi am pierdut aici, la Iaşi, dar cum am spus prima şansă o au cei de la CFR acum, pentru că sunt pe primul loc", a adăugat jucătorul.

FCSB a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de CSM Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a VIII-a a play-off-ului Ligii I. Andrei Cristea a marcat în minutul 89, după ce coechipierul său Qaka, dorit de FCSB, a fost eliminat, în minutul 74.

În minutul 89, Panţîru a iniţiat un contraatac după ce a recuperat o minge în interiorul terenului propriu, apoi i-a pasat lui Andrei Cristea, care, scăpat singur cu Bălgrădean, l-a învins cu un şut plasat.

CFR rămâne pe locul I, cu un punct avans faţă de FCSB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.