Echipele naţionale de fotbal feminin sunt angrenate, în aceste zile, în partidele din grupele de calificare pentru Campionatul Mondial de anul viitor, la aceste jocuri fiind delegate şi brigăzi de arbitri şi oficiali din România, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, la jocul dintre Serbia şi Israel, contând pentru Grupa H şi programat joi, 7 aprilie, a oficiat o brigadă de arbitri compusă din Ana Maria Terteleac, ajutată la linii de Alexandra Apostol şi Mihaela Ţepuşă, rezervă fiind Iuliana Demetrescu.

Marţi, 12 aprilie, Iuliana Demetrescu va fi la centru la jocul din Grupa A, dintre Suedia şi  Irlanda, ea fiind ajutată la linii de Petruţa Iugulescu şi Mihaela Ţepuşă, rezervă fiind Ana Maria Terteleac.

Vineri, 8 aprilie, la jocul dintre Estonia şi Grecia, din grupa I, de la Tallin, delegat de joc din partea FIFA va fi Octavian Goga, iar sâmbătă, 9 aprilie, la jocul Germania-Portugalia, din Grupa H, de la Bielefeld, Teodora Albon a fost delegată ca observator pentru arbitri.

Marţi, 12 aprilie, la partida dintre Armenia şi Albania, de la Armavir, observator pentru arbitri va fi Nicolae Grigorescu, iar la partida din Grupa H, dintre Portugalia şi Bulgaria, delegat de joc a fost numită Roxana Berceanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.