Tehnicianul echipei Leicester City, Brendan Rodgers, s-a plâns de programarea partidelor din Premier League, el precizând că este ridicol că formaţia sa a avut duminică meci cu Manchester City şi astăzi trebuie să evolueze cu Liverpool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este un calendar ridicol. Ştim cu toţii că jucătorii nu sunt total refăcuţii 72 de ore după un meci, aşa că este ridicol ca noi să jucăm marţi cu Liverpool. Totuşi, trebuie să jucăm”, a declarat Rodgers.

El a menţionat şi că Liverpool, spre deosebire de Leicester, a jucat ultima dată în 22 decembrie, deci a avut câteva zile bune de recuperare. “Perioada de pauză este clar un mare avantaj. Este o provocare imensă pentru noi, dar suntem pregătiţi. Vom lupta şi vom munci în continuare”.

Leicester City a fost învinsă duminică de Manchester City, în deplasare, cu scorul de 6-3. Meciul din etapa a XX-a a campionatului englez, cu Liverpool, pe care Leicester îl joacă acasă, este programat la ora 22.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.