Confederaţia braziliană (CBF) a anunţat excluderea lui Antony de pe lista de jucători a lui Fernando Diniz pentru următoarele două meciuri ale Seleçao. Jucătorul este acuzat de violenţă domestică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din cauza faptelor făcute publice luni, care necesită o anchetă", federaţia auriverde a preferat să îl retragă din lot pentru binele tuturor părţilor implicate.

Atacantul de la Manchester United (23 de ani, 16 selecţii) este suspectat de violenţă domestică împotriva fostei sale iubite, Gabriela Cavallin. Potrivit publicaţiei  UOL, jucătorul gelos a lovit-o de mai multe ori în acest an, fiind nevoie chiar de o intervenţie chirurgicală. O anchetă a fost deja deschisă de poliţia din Greater Manchester.

Pentru a-l înlocui pe Antony, Diniz l-a convocat pe Gabriel Jesus (Arsenal).

Brazilia urmează să înceapă campania de calificare la Cupa Mondială 2026 în zona Americii de Sud, sâmbătă, împotriva Boliviei, înainte de a se deplasa în Peru, patru zile mai târziu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.