Dorival Junior a fost numit oficial în funcţia de selecţioner al Braziliei, a anunţat miercuri Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tehnicianul în vârstă de 61 de ani a confirmat duminică decizia sa de a părăsi Sao Paulo şi de a prelua Brazilia, după ce CBF l-a demis vineri pe antrenorul interimar Fernando Diniz.
 
"Dorival Junior este noul selecţioner al echipei naţionale masculine. El va fi prezentat în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc joia aceasta la sediul CBF din Rio de Janeiro", a precizat CBF într-un comunicat.
Dorival a condus Flamengo la obţinerea trofeului Copa Libertadores şi a Cupei Braziliei în 2022, înainte de a ajunge la Sao Paulo. El a mai antrenat Atletico Mineiro, Athletico Paranaense, Internacional, Vasco da Gama, Fluminense şi Palmeiras.
 
Brazilia se află pe locul şase în clasamentul sud-american de calificare la Cupa Mondială, după ce a câştigat doar două din cele şase meciuri disputate şi a suferit trei înfrângeri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.