Tehnicianul Florin Bratu a declarat, luni seară, că speră ca Dinamo să aibă evoluţii mai constante pentru a găsi un echilibru în toate compartimentele şi a subliniat că Gaz Metan Mediaş este o echipă bună, care va pune multe probleme adversarelor viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut destul de multe greşeli, dar am reuşit să revenim, să conducem, dar este al doilea joc din care plecăm de la 1-0, ne-am zbătut şi ne-a reuşit, dar doar parţial. Gaz Metan Mediaş este o echipă bună, mai ales pe teren propriu. Sperăm să avem evoluţii mai constante şi să găsim un echilibru în toate compartimentele. Trebuie să ne gândim la soluţii, la ceea ce trebuie să facem pentru a corecta greşelile", a declarat Bratu la Digisport.

Echipa Gaz Metan Mediaş a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), formaţia Dinamo, şi este liderul Ligii I după trei etape, având şapte puncte.

Pentru Gaz Metan au marcat Olaru '7, Popescu '56 (autogol) şi Fortes '58, iar pentru Dinamo au înscris Salomao '32 şi Moldoveanu '47.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.