Tehnicianul dinamovist Florin Bratu a declarat, sâmbătă, că meciul cu CFR Cluj va fi unul “aprig”, însă consideră că elevii săi sunt pregătiţi pentru a face un joc mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cu CFR e un meci dificil cu siguranţă, întâlnim campioana României, o echipă care merge mai departe şi în cupele europene, şi cred că ne va aştepta un meci aprig. Însă cred că jucătorii mei în momentul de faţă sunt pregătiţi pentru a o înfrunta şi pentru a face un joc mare mâine seară. Probabil vor mai fi şi mici schimbări şi sperăm ca cei care intră să reacţioneze foarte bine şi vreau să văd o echipă cu foame de rezultate. CFR are un lot foarte echilibrat în toate compartimentele şi pericolul poate apărea de peste tot. Sperăm să facem un joc mare mâine şi să-i surprindem pe cei de la CFR”, a spus Bratu.

Florin Bratu a precizat că a existat un interes din partea FC Dinamo pentru noul jucător al FCSB, Alexandru Stan, însă nu şi o ofertă concretă. “Alexandru Stan este un jucător foarte bun, care poate acoperi mai multe poziţii în teren şi cred că e o achiziţie foarte bună pentru FCSB”, a adăugat el.

Bratu a menţionat că în momentul de faţă Dinamo nu achiziţionează niciun jucător, dar nu exclude varianta aducerii a unul sau doi fotbalişti.

Florin Bratu a vorbit şi despre prestaţiile echipelor CFR Cluj şi FCSB în cupele europene: “Am urmărit partidele echipelor româneşti din cupele europene. CFR-ul s-a calificat fără probleme. FCSB până la urmă şi-a urmărit interesul, acela de a ajunge în play-off, şi chiar dacă n-a făcut un meci strălucit cred că pentru ei important este să meargă mai departe şi cred că au potenţialul necesar pentru a regla lucrurile şi a face jocuri mult mai bune”.

Echipa Dinamo va întâlni, duminică, în deplasare, de la ora 21.00, campioana en titre CFR Cluj, în etapa a cincea a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.