Antrenorul Florin Bratu a declarat, sâmbătă seară, că se bucură foarte mult pentru victoria echipei Dinamo în meciul cu FC Hermannstadt, în contextul în care a fost o săptămână agitată la gruparea dinamovistă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur că am reuşit această victorie, după o săptămână foarte agitată la Dinamo. A fost plecarea lui May Mahlangou, situaţia lui Nistor, a fost greu şi pentru mine, dar mă bucur că am obţinut cele trei puncte. Dan se va întâlni cu conducerea şi sper să se liniştească lucrurile şi în jurul lui", a declarat Bratu la Digisport.

Formaţia Dinamo a învins echipa FC Hermannstadt, scor 2-1, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a VI-a a Ligii I. Sibienii au jucat în inferioritate numerică din minutul 56, după eliminarea lui Tsoumou.

Pentru Dinamo au marcat Salomao, în minutul 4, şi Pesici, în minutul 90+4, iar pentru FC Hermannstadt a înscris Nkololo, în minutul 48.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.