Tehnicianul Florin Bratu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că jucătorii echipei Dinamo ştiu că este un moment dificil şi trebuie să treacă peste această situaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Gaz Metan este o echipă care are mare nevoie de puncte, trebuie să fim foarte atenţi şi determinaţi pentru a obţine cele trei puncte. Am discutat cu jucătorii şi sunt motivaţi. Trebuie să ne batem pentru club, pentru a ne câştiga salariile şi pentru a aduce din nou spirit la echipă. Caracterele deosebite se văd în situaţii dificile. Am încredere că jucătorii se pot motiva pentru a avea 14 meciuri foarte bune. Ei simt şi ştiu că este un moment dificil şi trebuie să ne ridicăm din situaţia în care suntem. Vreau să rezist un an jumătate la Dinamo, de asta am venit. Nu mi-am făcut obiective pe termen lung, ci pe scurt şi mediu, să luăm fiecare meci în parte şi să obţinem maxim din fiecare", a declarat Florin Bratu, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul dinamovist a declarat că Gabriel Torje este prezent la antrenamente şi nu este supărat. "El este în competiţie aici şi sperăm ca împreună să muncim cât mai bine. Răzvan Raţ se antrenează cu noi, este bine, are entuziasm şi este o onoare pentru fiecare jucător să fie în vestiar cu el. Discut din când în când şi cu domnul Negoiţă, este şi el supărat, dar încerc alături de jucători să-i redăm speranţa", a adăugat Bratu.

Dinamo va întâlni, luni, de la ora 20.45, echipa Gaz Metan Mediaş, în prima etapă a play-out-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.