U-Banca Transilvania a anunţat, vineri, că a obţinut serviciile baschetbalistului american Brandon Brown, ultima dată component al echipei franceze Boulogne-Levallois.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brandon Brown este născut la 14 august 1989 în Tacoma, statul american Washington. Jucătorul măsoară 1.86 metri şi a absolvit colegiul Western Montana. Primul contract profesionist l-a semnat în Brazilia, jucând pentru Basquete Cearense şi Rio Claro Basquete. Ulterior, în stagiunea 2015/2016, Brown a făcut pasul spre Europa şi a semnat cu polonezii de la King Wilki Morskie Szczecin.

În Polonia, Brown a mai activat şi la Siarka Tarnobrzeg, Turow Zgorzelec şi Trefl Sopot. Totodată, el a mai trecut pe la Omonia Nicosia (Cipru), Balkan Botevgrad (Bulgaria) şi Nijny Novgorod (Rusia). 

În maioul trupei din Rusia, Brown a bifat prezenţe în Basketball Champions League, remarcându-se cu medii de peste 13 puncte pe meci în 18 apariţii. În schimb, în ediţia precedentă din Franţa, americanul a contabilizat statistici de 8.1 puncte, 3.1 pase decisive şi 1.1 recuperări. Brown a prins şi meciuri în EuroCup, acolo unde a ieşit în evidenţă cu medii de 7.3 puncte, 2.8 pase decisive şi 2.2 recuperări.

La capitolul transferuri, U-Banca Transilvania l-a mai adus până la ora actuală pe Giordan Watson. În plus, o serie de baschetbalişti şi-au prelungit contractele cu campioana României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.