Jucătoarea de tenis Eugenie Bouchard a ajutat o fană care voia să vândă obiecte cu autograful sportivei pentru a-şi cumpăra aparat auditiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am câştigat acest pachet premiu Genie Bouchard de la diet coke Canada, în urmă cu mulţi ani. Este foarte rar, s-au dat doar trei. Îl vând pentru a strânge bani pentru un aparat auditiv nou”, a notat pe Twitter fana respectivă, Morgan Jamie, la sfârşitul săptămânii trecute.

Luni, Bouchard a reacţionat: “Îţi voi obţine eu aparatul auditiv. Te rog, nu vinde obiectele! Trimite-mi un mesaj direct!”.

Sportiva a mai postat apoi un mesaj, după reacţia unei firme producătoare de aparate auditive: “Reacţie în lanţ de gesturi frumoase. Vă mulţumesc pentru că vă implicaţi. Sper să va fi în regulă. Totuşi, voi trimite şi eu ceva”.

ProSound Hearing Services i-a transmis fanei următorul mesaj: “Bună. Proprietarul firmei ne-a instruit să îţi dăm gratuit cel mai calitativ aparat auditiv, Nu vinde această amintire minunată. Contactează-ne. Abia aşteptăm să te ajutăm”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.