Borussia Dortmund s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a remizat, marţi, pe teren propriu, scor 2-2 (1-0), în meciul cu echipa FC Sevilla, din manşa a doua a optimilor de finală. Germanii au câştigat partida tur, cu 3-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Borussia Dortmund - FC Sevilla, scor 2-2 (1-0)

Au marcat: Haaland '35, '54 (p) / En Nesyri '69 (p), '90+6.

O situaţie ciudată a avut loc în debutul reprizei secunde. Haaland a marcat, în minutul 48, al doilea său gol, după un posibil fault în atac. Arbitrul Cuneyt Cakir a fost chemat din cabina VAR să revadă faza, pe monitorul de la marginea terenului. Însă centralului i s-a prezentat o acţiune anterioară, în care atacantul norvegian fusese faultat în careu. Cakir a anulat golul lui Haaland şi a dictat penalti pentru gazde, pe care tot norvegianul l-a executat şi l-a ratat.

Lovitura de la 11 metri a fost repetată, după o nouă decizie a VAR şi după ce jocul a continuat mai multe secunde, pentru că portarul oaspeţilor, Bounou, nu a rămas pe linia porţii până la executarea loviturii. Haaland nu a mai ratat, a doua oară.

În celălalt meci al zilei, Juventus conduce cu 2-1 pe FC Porto, acalaşi scor cu care s-au impus portughezii în tur, astfel că partida a intrat în prelungiri. Oaspeţii evoluează în inferioritate numerică, după eliminarea lui Taremi '54.

Au marcat: Chiesa '49, '63 / Oliveira '19 (p).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.