Fostul mijlocaş dinamovist Borja Valle a semnat un contract valabil până în vara anului 2021 cu Oviedo, a anunţat, miercuri, gruparea de liga a doua spaniolă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La 7 septembrie, FC Dinamo anunţa că jucătorul spaniol de 28 de ani a semnat un contract pe două sezoane. Însă Borja Valle a părăsit echipa "alb-roşie" înainte de finalul turului, pentru că nu a fost plătit de conducerea clubului.

Borja Valle Balonga şi-a început cariera la Ponferradina şi a mai evoluat în campionatul spaniol pentru Celta Vigo B, Ourense, Elche şi Deportivo La Coruna. La Real Oviedo, el a mai evoluat în sezoanele 2014/2015 şi 2015/2016.

Acum, Oviedo ocupă locul 13 în Segunda Division, cu 25 de puncte, după 19 etape, şase puncte peste Alcorcon, ocupanta locului 19, retrogradabil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.