Tehnicianul Ladislau Boloni a preluat, joi, conducerea echipei KAA Gent, el semnând un contract pe două sezoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă bucur să mă alătur Gent, care esre un club mare din Belgia. Iar Belgia este a doua mea ţară. Clubul este ambiţios, eu la fel. Îmi place şi fotbalul ofensiv. Însă cel mai important este să muncim mult. Dacă este posibil, voi dezvolta un fotbal ofensiv, chiar dacă acest termen are numeroase definiţii”, a declarat Boloni.

El a condus joi primul antrenament şi teoretic sâmbătă se va afla pe bancă la meciul cu fosta sa echipă, Antwerp, dacă testul pentru coronavirus pe care îl va face va avea rezultat negativ, potrivit Le Soir.

“Va fi special. Dar nu va fi un cadou. Am primit deja mesaje de la jucători ai Antwerp, chiar şi după plecarea mea. Ţin să le mulţumesc pentru asta. Nu voi uita. Dar suntem profesionişti. Responsabilităţile noastre se schimbă. Vom face totul pentru a câştiga sâmbătă”, a adăugat Boloni.

Gent va întâlni Antwerp, sâmbătă seară, în deplasare, în etapa a treia a campionatului Belgiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.