Tehnicianul Ladislau Boloni a declarat că proiectul prezentat de conducerea clubului Royal Antwerp necesită curaj, agresivitate şi este o aventură, astfel că i-a plăcut şi nu a avut nevoie de mult timp pentru a accepta să semneze un contract cu gruparea belgiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De obicei atunci când este numit antrenorul spune mereu acelaşi lucru, că este foarte mulţumit, onorat, iar eu nu pot spune altceva. Proiectul prezentat de conducerea clubului este ceva ce necesită curaj, agresivitate şi este o aventură. Mi-a plăcut. Nu trebuia să aştept mult ca să iau o decizie. În plus, Anvers este un oraş foarte frumos, în plină dezvoltare. Sunt mulţumit că am venit şi că pot participa în acest proiect pentru a duce echipa acolo unde merită oraşul. Sunt pregătit", a spus Boloni.

El a relatat şi momentul în care a fost contactat prima dată de un oficial de la Antwerp: "Acum 4-5 zile am fost sunat prima dată.  Primul contact a fost în timp ce tundeam gazonul în grădină. S-a oprit motorul şi atunci a sunat telefonul. Dacă nu se oprea poate nu auzeam telefonul. Am răspuns. Era Luciano (D'Onofrio). M-a întrebat: Vrei? Da".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Boloni a susţinut conferinţa de presă de prezentare în limba franceză. El consideră faptul că nu vorbeşte flamanda o dificultate, dar nu o problemă. "Când m-am dus în Portugalia, nu vorbeam portugheză şi am învăţat", a adăugat tehnicianul.

Antrenorul Ladislau Boloni a preluat, vineri, conducerea tehnică a echipei Royal Antwerp, nou promovată în prima ligă belgiană, el semnând un contract pe două sezoane.

Boloni va conduce luni primul antrenament la echipa belgiană.

Ladislau Boloni îl regăseşte la noua sa formaţie pe Luciano D'Onofrio, directorul tehnic al grupării, cu care a colaborat şi la Standard Liege.

În Belgia mai activează un antrenor român, Mircea Rednic, la Mouscron.

Boloni a condus echipa Standard Liege în perioada 2008-2010, reuşind câştigarea titlului în 2009. Tehnicianul era fără contract din 2009.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.