Antrenorul Ladislau Boloni a explicat politica inteligentă de transferuri a clubului Antwerp, precizând că gruparea belgiană a cheltuit între 10 şi 12 milioane de euro pe jucători în trei sezoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am abordat încă acest subiect (n.r. - al transferurilor din această airnă). În trei ani aici, nu pot spune că Antwerp a făcut nebunii în perioadele de transferuri, nici măcar o dată. Nu am aruncat niciodată banii pe fereastră. În trei sezoane la cel mai înalt nivel, clubul a cheltuit între 10 şi 12 milioane de euro... Unele cluburi cheltuiesc aceste sume pe unul sau doi jucători, Antwerp nu face aşa. În calitate de club belgian, dacă vrei să aduci un jucător de top, trebuie să-l plăteşti în exces sau rămâne în Spania, Anglia sau în Italia. Politica noastră de transferuri este să ne poziţionăm pe piaţă, dar într-o manieră inteligentă", a declarat Boloni, potrivit walfoot.be.

Mijlocaşul Manuel Benson, 22 de ani, venit în septembrie de la Genk, pentru trei milioane de euro, este cel mai scump jucător transferat de clubul lui Boloni.

Cu cinci victorii şi un egal în ultimele şase etape, Antwerp este pe locul 2 în clasamentul campionatului belgian, cu 37 de puncte, în 19 partide. FC Bruges este lider, cu 42 de puncte (17 jocuri), iar Gent (18) şi Charleroi (18) sunt pe locurile 3, respectiv 4, cu câte 35 de puncte.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.