Antrenorul echipei Antwerp, Ladislau Boloni, a lansat un atac fără menajamente la adresa fostului său elev Sa Pinto, acum tehnician al formaţiei Standard Liege, la care evoluează şi mijlocaşul Răzvan Marin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conflictul a apărut după meciul direct de duminică, de la Liege. Antwerp a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu Standard Liege, la care Răzvan Marin a fost pe teren 90 de minute, în etapa a XVII-a a campionatului Belgiei. Pentru Royal Antwerp a marcat Hairemans (72-penalti), în timp ce pentru Standard a punctat Orlando Sa, în minutul 45+1. Orlando Sa a ratat un penalti în minutul 90+1.

Potrivit dhnet.be, Boloni s-a "dezlănţuit" la adresa lui Sa Pinto într-o emisiune televizată, după ce portulghezul a afirmat că, dacă echipa sa a făcut totul pentru a câştiga partida, adversarul nu a făcut nimic pentru a se impune. Antrenorul român a ironizat afirmaţiile lui Sa Pinto: "Eu respect ce a spus, dar nu sunt de acord cu el. La nivel de statistici, echipa care nu joacă fotbal, adică noi, Antwerp, a marcat 19 sau 20 de goluri, iar Standard 17. Eu recunosc că sunt extraordinari, sunt foarte buni şi noi suntem răi."

Apoi, Boloni s-a referit şi la caracaterul lui Sa Pinto, pe care l-a antrenat când a fost la Sporting Lisabona (2001-2003).

"Nu vreau să fac glume aici şi voi fi un pic răutăcios. Preşedintele meu de la Sporting mi-a spus la finalul campionatului: <Suntem campioni, dar am avut un noroc fantastic că Sa Pinto s-a accidentat în prima etapă.> Şi asta nu pentru că era un jucător rău, ci pentru că are un caracter conflictual. Ştiţi care e diferenţa dintre bunul Dumnezeu şi Sa Pinto? Bunul Dumnezeu nu vrea să fie Sa Pinto. Este un antrenor bun, dar caută mereu conflictele", a spus Boloni.

În 2001/2002, Sporting Lisabona, cu Boloni pe bancă, a câştigat atât campionatul, cât şi Cupa Portugaliei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.