Antrenorul echipei Antwerp, Ladislau Boloni, a primit două sancţiuni din partea Comisie de litigii a federaţiei belgiene de fotbal (URBSFA), informează Le Soir. Tehnicianul român a fost suspendat două meicuri şi va trebui să plătească amenzi în valoare de 3.000 de euro, după meciul cu Anderlecht, disputat la Bruxelles, la 2 septembrie, în etapa a VI-a a campionatului şi încheiat la egalitate, 1-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Boloni a fost trimis în tribună în minutul 27, după o dispută verbală cu arbitrul partidei, Wim Smet. Pentru acest incident, Boloni a fost suspendat două jocuri şi amendat cu 2.000 de euro.

Odată ajuns în tribună, antrenorul a continuat să ofere indicaţii elevilor săi. Pentru că a comunicat cu staful şi cu unii dintre jucătorii săi, Boloni a mai primti o sancţiune de 1.000 de euro.

În faţa comisiei, Boloni a recunoscut că a comunicat cu team-manager-ul Frederic Leidgens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.