Antrenorul echipei Antwerp, Ladislau Boloni, a primit o amendă de 5.000 de euro din partea Consiliului de Administraţiei al Pro Leqgue, pentru că a criticat arbitrajul meciului cu Standard Liege, informează Le Soir.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Boloni şi jucătorul echipei FC Malines, Onur Kaya, amendat tot cu 5.000 de euro, sunt primii sancţionaţi de comisia înfiinţată la începutul anului.

În cazul unei recidive, amenda va ajunge la 10.000 de euro.

Boloni a fost nemulţumit de cartonaşul roşu acordat de centralul Wim Smet lui Lamkel Ze, dar şi de acordarea golului de 0-1, după apelarea la VAR.

Comisia care a decis sancţiunea este formată din antrenorul Ariel Jacobs (65 de ani), fostul fotbalist Gonzague Vandooren (39 de ani) şi fostul arbitru Alexis Ponnet (78 de ani).

La 25 ianuarie, Formaţia Antwerp, antrenată de Ladislau Boloni, a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, pe teren propriu, în compania echipei lui Răzvan Marin, Standard Liege, în etapa a XXIII-a a campionatului Belgiei.

Pentru Antwerp a marcat Mbokani '84, iar pentru Standard a înscris Lestienne '74.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.