Bojan Krkic, fosta mare speranţă a fotbalului spaniol, a ajuns la 32 de ani şi urmează să-şi anunţe retragerea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Krkic a convocat presa pentru ziua de joi, pe stadionul Camp Nou, urmând să anunţe, după toate probabilităţile, că se va retrage din activitatea competiţională.

Bojan Krkic a fost considerat un foarte mare talent pe când era junior la FC Barcelona, fiind comparat cu Lionel Messi.

Krkic a jucat pentru clubul catalan din 2007 până în 2011, în 163 de meciuri, câştigând două Ligi ale Campionilor, trei titluri, o Copa del Rey, o Cupă Mondială a Cluburilor, o Supercupă UEFA şi o Supercupă a Spaniei.

După ce a părăsit Spania, atacantul a avut o traiectorie descendentă, trecând pe la AS Roma, AC Milan, Ajax Amsterdam, Stoke City, Mainz, Avalés şi Impact Montreal. Ultimul său club a fost Vissel Kobe, în Japonia, cu Andres Iniesta ca partener. Contractul său cu gruparea japoneză s-a încheiat în februarie.

Krkic a jucat o singură dată pentru Spania, pe 10 septembrie 2008, într-un meci contând pentru preliminariile Cupei Mondiale, împotriva Armeniei (4-0).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.