Bogdan Argeş Vintilă şi-a acordat nota 4 pentru prestaţia lui ca antrenor al FCSB. El a motivat această notă mică prin faptul că nu a câştigat trei meciuri. Totuşi, el şi-ar acorda o notă de trecere dacă FCSB s-ar impune în meciurile pe care le mai are de disputat în acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Să-mi dau notă? Patru, pentru că trebuia să mai câştig trei meciuri, eu sunt drastic cu mine. Eu consider că 4. (n.r. - dacă îşi acordă notă de trecere în cazul în care FCSB va câştiga 15 puncte până la finalul anuluI) Da. (n.r. - despre nominalizarea lui în ancheta pentru cel mai bun antrenor). Nu, nu, sunt antrenori care... Sunt nominalizat probabil pentru că sunt la FCSB. Hai să fim sinceri, dacă eram în altă parte probabil că nu eram. Dar avem antrenori care merită. Jucătorii au scos echipa de pe ultimul loc.  Nu mă consider un antrenor mare, nici important măcar, sunt un antrenor cu licenţă pro care vrea să-şi facă meseria, nu vreau să mă compar cu colegii mei. Ce mesaj poate transmite jucătorilor un antrenor care spune că e un antrenor mare? Jucătorii au ascultat, nu trebuie să vin să le spun că sunt un antrenor mare, ei ştiu ce fel de antrenor sunt, mă cunosc", a declarat Vintilă, într-o conferinţă de presă

Vintilă vrea să câştige toate cele cinci meciuri pe care FCSB le mai are de disputat în acest an.

"Suntem în faţa unui joc foarte important, cu Iaşi, o echipă care joacă un fotbal modern, cu un antrenor foarte bun şi sunt convins că vom fi solicitaţi la capacitatea maximă mâine seară şi totul depinde de noi ca să câştigăm. Suntem pregătiţi pentru joc, avem un mic avantaj că nu am jucat jocul cu Voluntari. Mă aştept ca jucătorii mei să fie sută la sută, la capacitate maximă fizică şi mentală. Mi-aş fi dorit să să se joace jocul cu Voluntari. Vom vedea când se va juca, nu am fost anunţat oficial, eu mi-aş fi dorit să se joace acum, dar din păcate nu s-a putut. Erau trei jocuri în şapte zile, aşa vom avea trei jocuri în opt zile. Am mai câştigat o zi, dacă se pune meciul între Viitorul şi Craiova (n.r. - la 18 decembrie). Rămâne să vedem la sfârşit câte puncte vom aduna. Sunt cinci meciuri în care trebuie să strângem toată energia pe care o avem şi să le câştigăm pe toate. La jocurile cu FCSB, adversarii au un plus de motivaţie, aşa că nu cred că va conta faptul că le lipsesc jucători celor de la Iaşi, vor avea publicul de partea lor şi cei care vor intra vor dori să demosntreze că sunt jucători buni. Toate partidele trebuie câştigate, pentru că avem un deficit de puncte şi trebuie să-l recuperăm. Denis Man ar putea face faţă la FC Sevilla, el este un jucător bun, cu un potenţial extraordinar", a spus el.

Vintilă reafirmă că nu îl interesează ce rezultate obţine rivala CFR Cluj:  "Pe mine nu mă interesează ce fac adversarii (n.r. - despre egalul CFR-ului), pentru că eu mai am mult de muncă şi multe puncte de adus. S-a terminat egal aseară, OK, dar nu sunt genul de <să piardă, să piardă, să piardă>. Când am venit aici, echipa avea un deficit de puncte. Noi, câştigând, am reuşit să ajungem acolo. Indiferent dacă adversarul a pierdut puncte, dacă noi nu câştigam, poate să facă adversarul ce o face. FCSB trebuie să câştige meci de meci, e posibil asta, matematic se poate, totul depidne de ce facem noi".

FCSB va evolua, marţi, de la ora 20.30, în deplasare, cu Poli Iaşi, în etapa a XIX-a a lLigii I. Partida FC Voluntari - FCSB, programată sâmbătă, în etapa a XVIII-a, a fost amânată, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.