Tehnicianul FCSB, Bogdan Andone, a declarat, miercuri, că primul meci al sezonului este foarte important, dar este optimist în privinţa unui rezultat bun cu Milsami Orhei, în prima manşă din turul întâi preliminar al Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Primul meci este foarte important, suntem optimişti, băieţii s-au pregătit foarte bine. Moruţan este indisonibili, vedem cum va fi cu Pintilii, care are o mică problemă la gambă. Mai avem nevoie numeric şi valoric de câţiva jucători. Sper ca în cel mai scurt timp să rezolvăm această problemă. Am promisiuni că vor veni jucători, între care şi un fundaş stânga. Avem nevoie de încă un atacant, practic acum stăm în Hora, de minim un inter, ca să nu spun doi", a declarat Andone, într-o conferinţă de presă.

Meciul FCSB - Milsami Orhei se va disputa, joi, de la ora 21.30, în prima manşă din turul întâi preliminar al Ligii Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.