Antrenorul Bogdan Andone şi-a lăudat jucătorii după ce Astra a învins, duminică, în deplasare, scor 2-1, pe FC Botoşani şi, pentru că nu este "milionar" să le dea o primă, le va oferi o zi liberă drept răsplată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am nişte băieţi care într-adevăr sunt şmecheri. Au făcut un efort extraordinar în cele două meciuri, două deplasări extrem de grele, la Sepsi şi la Botoşani. În turul campionatului, Sepsi pierduse un singur meci, iar Botoşanul două meciuri. Sepsi primise acasă trei goluri şi noi am reuşit să le marcăm trei goluri într-un singur meci. La fel, la Botoşani e un teren unde se câştigă foarte greu Am nişte băieţi care merită tot respectul din punct de vedere fizic, au făcut un efort extraordinar, iar cei doi jucători din faza de atac, am mai spus-o şi după meciul cu Sepsi, merită să facă parte din lotul echipei naţionale. Sunt doi jucători care pot face diferenţa în orice moment al meciului şi care ne ajută. Cu siguranţă, este o plăcere să îi privesc şi la antrenamente, cu toate scăpările lor în unele momente. Dar se simt extraordinar, formează un cuplu ca Mancini şi Vialli sau Gullit-Van Basten, se simt cu ochii închişi, e o plăcere să-i urmăreşti. Iar ceilalţi băieţi merită tot respectul, pentru efortul lor nemaipomenit, o muncă extraordinară, titanică la un moment dat. În cele două meciuri au fost şmecheri, şmecheri, cu inteligenţă, bravo lor! Am mizat pe Lazar, am avut inspiraţie, împreună cu antrenorul de portari l-am ales, pentru că aveam nevoie de un joc de picior, iar el, cunoscând echipa de aici şi terenul, speram să vină cu un plus plus şi aşa s-a întâmplat şi mă bucur foarte mult pentru el. Mă bucur că am o relaţie foarte bună cu băieţii şi chiar când trecem prin momente mai delicate, deplasări drumuri sau terenuri de antrenament şi nu avem poate cele mai bune condiţii, dar mă bucur că ei înţeleg aceste lucruri şi se capacitează. La Astra este ca la Astra, cum a fost tot timpul, cum a fost şi în perioada în care am luat campionatul şi în perioada următoare, este important să trecem peste momentele mai delicate cu zâmbete şi cu voie bună. Poate uneori este binevenit şi un grătar, ar destinde atmosfera mai încărcată, important e să alegi momentul. Din partea mea şi a staff-ului meu a fost bonus ziua liberă. Ţinând cont că vom juca joi, mâine ar fi trebuit să fie zi de refacere şi antrenament. Dacă aş fi avut bani să fiu milionar, le-aş fi dat o primă, aşa le-a am dat o zi liberă", a dcelarat Bogdan Andone, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Astra Giurgiu a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia FC Botoşani, în etapa a XIV-a a Ligii I.

Au marcat: Aşkovski '84 / Budescu '50, Alibec '69.

În urma acestui rezultat, Astra a urcat pe locul 7 pe locul 5, cu 22 de puncte, la egalitate cu Gaz Metan Mediaş, de pe locul 4. FCSB a coborât de pe locul 5 pe locul 6, cu 21 de puncte.

FC Botoşani coboară pe de pe locul 6 pe locul 7, cu 19 puncte.

Lider este CFR Cluj, cu 27 de puncte, locul 2 este ocupat de FC Viitorul, cu 25 de puncte, iar CSU Craiova este pe locul 3, cu 24 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.