Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Bogdan Andone, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 1-4, că arbitrii fac ce vor, iar antrenorii nu pot vorbi despre acest lucru, deoarece riscă să fie suspendaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din păcate tot ceea ce am pregătit nu s-a regăsit în joc decât foarte puţin. Am primit goluri cu foarte mare uşurinţă, pe ce am lucrat, acţiuni individuale. Nu pot să-mi explic. Am creat foarte multe ocazii de a marcat. Am luat gol din degajarea portarului, golul patru. Trebuie să găsim soluţii şi să trecem peste. Este o situaţie foarte complicată. Nu găsesc nicio explicaţie. A fost penalti clar la Fatai, dar din păcate dacă vorbeşti despre arbitraj eşti suspendat. Ei fac ce vor, ne tratează ca pe nişte sclavi”, a spus Andone la posturile care transmit Liga I.

Formaţia FC Viitorul a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I, arbitrat de Istvan Kovacs.

Au marcat Iancu ’13, ’59, Luckassen ’20 şi Măţan ’38 pentru învingători, respectiv Alibec ’63 (penalti) pentru Astra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.