Sportiva Ancuţa Bodnar, campioană olimpică la dublu vâsle feminin, alături de Simona Radiş, a declarat, duminică, la revenirea în ţară, că este mândră de acest succes şi că ea şi colega sa au simţit energia susţinătorilor de acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 “Suntem mândri că am reprezentat România, suntem mândri că am urcat drapelul României pe cel mai înalt catarg, suntem mândri şi bucuroşi că v-am făcut fericiţi, chiar dacă v-aţi trezit la 3 dimineaţa, noi am simţit toată energia şi ne-a dat plusul de încredere pentru finală. A fost o cursă foarte frumoasă. Ne-am dorit mult să câştigăm, să fim cele mai rapide, să ne luăm revanşa în faţa Noii Zeelande, pe care le-am promis-o din 2019”, a spus Bodnar.

Simona Radiş îşi doreşte să facă în continuare echipă bună cu Bodnar: “A fost o cursă extraordinar de grea, dar pot spune că fac o echipă extraordinară cu Ancuţa, reuşim să stăpânim fiecare emoţie pozitivă sau negativă şi ne facem treaba extraordinar împreună. Rezultatul a fost încununarea muncii şi suntem foarte fericite pentru că am reuşit să urcăm pe această treaptă şi să reprezentăm România pe cel mai înalt nivel. Îmi doresc ca pe viitor să facem echipă la fel de bună”.

Lotul de canotaj al României, care a obţinut la Jocurile Olimpice de la Tokyo o medalie de aur şi două de argint, a revenit, duminică, în ţară. Sportivii au fost întâmpinaţi la Aeroportul Henri Coandă de reprezentanţi ai MTS, COSR şi FR Canotaj.

La Tokyo, Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au câştigat aurul olimpic la dublu vâsle feminin, Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu şi Cosmin Pascari au obţinut argintul la patru rame fără cârmaci masculin, iar Marius Vasile Cozmiuc şi Ciprian Tudosă au urcat pe treapta a doua a podiumului la dublu rame masculin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.