Managerul sportiv al CFR Cluj, Marius Bilaşco, a declarat vineri seară, după meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 0-3, că nu crede că decizia de titularizare a lui Giedrius Arlauskis a făcut ca echipa clujeană să ajungă în situaţia actuală şi că momentul psihologic al jocului a fost golul primit imediat după pauză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am suferit, probabil va trebui să suferim şi după această partidă, să facem o analiză a ceea ce s-a întâmplat şi cu siguranţă vom vedea o reacţie din partea băieţilor. Am avut mari dificultăţi pentru a pregăti această partidă, dar faptul că am primit imediat după pauză gol, cred că acolo a fost un moment important, un moment psihologic. Puteam să depăşim momentul eliminării dacă reuşeam să gestionăm mai bine începutul reprizei a doua. Decizia de a-l titulariza pe Arlauskis nu cred că a făcut să ajungem în situaţia asta. A fost un moment din joc care a fost interpretat în acest fel, cred că există circumstanţe şi pentru acest lucru. Din păcate nu am avut reacţie după pauză”, a spus Bilaşco.

El a menţionat că pentru CFR Cluj este o perioadă foarte dificilă, astfel că este bine că există concurenţă pentru postul de portar între jucători valoroşi, Arlauskis şi Bălgrădean: “Ne luptăm la campionat, e o perioadă extrem de dificilă, trebuie să fim foarte atenţi, s-a considerat aşa şi postul de portar, să fie foarte bine acoperit. Concurenţa este benefică. Un antrenor îşi doreşte să aibă cât mai mulţi jucători valoroşi”.

Formaţia FCSB a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa CFR Cluj, în etapa a XXVIII-a a Ligii I. Campioana a evoluat din minutul 40 cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Arlauskis.

Golurile au fost marcate de Olaru '49, Tănase '62 şi Moruţan '78.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.