Marius Bilaşco, oficial în cadrul clubului CFR Cluj, a povestit că, după meciul cu Astra, juristul grupării ardelene i-a transmis arbitrului Sebastian Colţescu că e slab, iar centralul şi-a ridicat tricoul ca să-şi arate abdomenul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu juristul nostru a avut o discuţie halucinantă pe tunel, nu am trăit să văd aşa ceva. Nu a fost înjurat, pur şi simplu juristul nostru i-a comunicat că e slab şi el şi-a ridicat tricoul ca să-şi arate abdomenul. După aceea a fost o discuţie la ei în cabină, am înţeles de la juristul nostru, în care el a intervenit violent. A fost chemat să discute civilizat (n.r. - juristul) după care a devenit violent (n.r. - Colţescu) şi a fost calmat cu greu de ceilalţi colegi, cred că şi domnul observator Aron Huzu a asistat la acest scenariu", a declarat Bilaşco, la Telekom Sport, adăugând că gruparea clujeană va face un memoriu împotriva lui Colţescu. 

Întrebat ce a căutat juristul în vestiarul arbitrilor, Bilaşco a spus: "Am înţeles că a fost chemat de către observator şi chiar de către ei (n.r. - arbitri) să discute anumite probleme care erau de discutat. Nici eu nu ştiu exact ce s-a întâmplat".

Bilaşco a precizat că antrenorului Dan Petrescu i s-a făcut rău după cele întâmplate la Giurgiu.

"Eu ştiu că a plecat după meci cu maşina, nu a mai plecat cu autocarul. Am înţeles că nici nu s-a simţit foarte bine, a acuzat, aşa, o stare de rău. E de înţeles, pentru că e o perioadă extrem de solicitantă şi pentru că a fost afectat de cumulul de stres, de oboseală. Nu am discutat cu el, aşa am înţeles de la medic, că a acuzat o stare de rău după ce s-a terminat meciul şi a plecat separat cu maşina. Practic, cred că s-a întâmplat până să se termine partida, pentru că el a coborât la vestiare şi imediat după partidă a plecat", a precizat Bilaşco.

Astra Giurgiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa CFR Cluj, în etapa a VIII-a a Ligii I. Clujenii au avut trei eliminaţi, antrenorul Dan Petrescu, fundaşul Camora şi portarul Vâtcă.

Au marcat: Radunovici '38 şi 64, ambele din penalti, V. Gheorghe '57 / Păun '27 şi '90+1.

La Giurgiu, spiritele s-au încins de la faza penaltiului prin care Radunovici a egalat la 1 pentru Astra în minutul 38. Costache (CFR) a căzut pe teren în apropierea careului Astrei după un duel cu un adversar. Colţescu a lăsat jocul să continue, dar l-a oprit după câteva secunde pentru că jucătorul clujenilor a rămas întins pe gazon. La mingea de arbitru cu care s-a reluat meciul, doar Tamaş (Astra) a fost în preajma balonului. El a trimis lung spre Bejan, care a fost jenat de Cestor. Colţescu a considerat fault în careu şi a dictat lovitură de la 11 metri.

Dan Petrescu a protestat după cartonaşul galben primit de Pereira, în minutul 42. Se pare că tehnicianul l-a înjurat pe Colţescu, iar acesta i-a arătat cartonaşul roşu.

Camora a trântit în mod ostentativ o sticlă de apă în momentul în care Colţescu i-a arătat cartonaşul galben antrenorului secund al clujenilor Valeriu Bordeanu, în minutul 58. Pentru acest gest, centralul i-a arătat fundaşului al doilea galben şi l-a eliminat.

În minutul 62, Vâtcă a prins o minge centrată de Tamaş, apoi i-a dat o palmă lui Radunovici. Colţescu l-a eliminat direct pe portarul clujenilor, care a fost înlocuit de Adrian Rus. Atacantul Lacina Traore, aflat la primul meci pentru CFR Cluj, de la revenire, a părăsit terenul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.