Managerul sportiv al CFR Cluj, Marius Bilaşco, a declarat, miercuri, la Digi Sport, că oficialii clubului încă nu au negociat cu niciun antrenor după plecarea lui Dan Petrescu şi că de pregătirea echipei se ocupă staful lui Petrescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu o să fiu antrenorul, am mai fost în poziţia asta pe finalul campionatului. A trebuit să ne adaptăm pentru că lucrurile s-au desfăşurat destul de repede. De pregătirea echipei şi antrenamente s-a ocupat staful lui Dan, care a rămas în continuare la club. A fost o despărţire amiabilă, a fost o perioadă extrem de frumoasă la Cluj”, a spus Bilaşco.

Întrebat dacă gruparea clujeană a fost aproape să aducă un alt antrenor, el a răspuns: Nu. Nu s-a discutat cu nimeni, nu s-a negociat cu nimeni. Vom avea un alt antrenor, sperăm cât mai repede, posibil după această partidă”.

Marius Bilaşco a vorbit şi despre meciul de joi cu ŢSKA Sofia: “Cei de la ŢSKA au jucători cu calitate, e o echipă destul de puternică. Noi avem miză, avem obiectiv, suntem în obiectiv, şi ei vin dintr-o postură în care nu au şanse de calificare. E o poziţie periculoasă, având în vedere că pentru ei meciul cu are miză”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.