Tehnicianul argentinian Marcelo Bielsa a oferit fostului său club Newell's Old Boys, la care şi-a început atât cariera de jucător, cât şe cea de antrenor, un hotel evaluat la 2,5 milioane de dolari (2,1 milioane de euro), informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bielsa a construit stabilimentul din banii lui, pe baza proiectului realizat de cabinetul de arhitectură al surorii sale, şi l-a donat clubului, pentru ca jucătrorii echipei argentiniene să beneficieze de condiţii moderne de pregătire.

Hoteul are 2.000 de metri pătraţi, cinci etaje şi condiţii de lux şi se află lângă terenurile de antrenament ale clubului.

Hotelul va purta numele unui fost jucător din anii 50, Jorge Bernardo Griffa, şi va fi inaugurat la 3 noiembrie, când gruparea din Rosario va împlini 115 ani.

Bilesa antrenază acum echipa din liga a doua engleză Leeds United.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.