Bianca Andreescu, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a retras de la turneului de categorie WTA 500 Grampians Trophy.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După ultimele două săptămâni petrecute în carantină, este foarte bine să revin în sfârşit pe teren. După ce am discutat cu echipa mea, am decis să ne concentrăm săptămâna aceasta asupra antrenamentelor pentru Australian Open şi să nu participăm la Grampians. Multe mulţumiri Tennis Australia şi WTA pentru munca depusă în a ne oferi toate aceste alegeri. Ne vedem cu toţii la Australian Open", a declarat Andreescu, într-un comunicat.

Sportiva canadiană de origine română face parte din grupul de jucători care au fost plasaţi într-o carantină strictă, din cauza faptului că au călătorit cu avioane charter în care au fost înregistrate cazuri de infectare cu noul coronavirus la sosirea la Melbourne.

La Grampians Trophy, turneu înfiinţat de WTA exclusiv pentru jucătoarele care au stat în carantină strictă, fără posibilitatea de a se antrena, Andreescu era acceptată direct în turul al doilea, fază în care urma să dea piept cu învingătoarea din meciul Leylah Fernandez (Canada), locul 89 WTA - Sloane Stephens (SUA), locul 40 WTA.

Bianca Andreescu, 20 de ani, s-a accidentat la genunchiul stâng la Turneul Campioanelor din octombrie 2019 şi nu a mai evoluat de atunci.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.