Bianca Andrescu a spus că a pierdut meciul cu Simona Halep în setul al doiela, când nu a fructificat şansa de a închide partida. Ea s-a declarat totuşi muţumită de jocul ei, însă dezamăgită de rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că am aplicat tactica potrivită, serviciul, returul a fost bune azi, mare parte din meci cel puţin. Nu m-am simţit deloc intimidată să intru pe teren. Ştiu că am admirat-o mult, aşa că să joc împotriva ei a fost amuzat cu adevărat. Da, poate o să joc împotriva ei din nou, să-mi iau revanşa. A fost un meci bun. Ea a luptat foarte tare. Nu mi-am fructificat şansele în setul secund, aşa că sunt dezamăgită de asta. Ea a început să pună mai multe mingi în teren, înainte de toate. Apoi, în setul al treilea, nu vreau să dau vina pe spatele meu, dar am simţit că nu am mai avut aceeaşi putere ca în primul şi al doilea. Dar am luptat bine cu ce am avut în decisiv. Sunt mândră de asta, dar destul de dezamăgită în acelaşi timp", a declarat Andreescu, potrivit WTA.

Simona Halep, locul 5 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-3, pe jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, numărul 4 mondial, în prima etapă a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, de la Shenzhen. Halep a salvat o minge de meci la scorul de 5-6, în setul secund.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.