Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 9 WTA, l-a angajat în echipa ei pe Abdul Sillah, preparatorul fizic care a lucrat cu Serena Williams şi Naomi Osaka, informează opencourt.ca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Abdul Sillah este din Sierra Leone. El a lucrat cu Serena Williams în urmă cu 15 ani, apoi, a făcut echipă cu Sloane Stephens, în 2016. În 2018, Abdul s-a alăturat staff-ului japonezei Naomi Osaka, până când ea a decis să lucreze cu Yutaka Nakamura, în urmă cu un an.

După accidentarea la genunchi, suferită în octombrie 2019, Andreescu a revenit în competiţii în februarie, la Australian Open.

Câştigătoarea US Open 2019 a trecut în primul tur de Mihaela Buzărnescu, apoi a fost eliminată de Su-Wei Hsieh, în manşa următoare.

Ea a mai jucat la turneul de consolare Phillip Island Trophy, competiţie la care a fost eliminată în semifinale de Marie Bouzkova din Cehia.

Bianca Andreescu va evolua la Miami Open, turneu care începe în această săptămână. Ea este exceptată de la prima manşă şi va juca în turul al doilea cu învingătoarea dintre Iaroslava Şvedova, locul 822 WTA, şi o sportivă venită din calificări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.