Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5, a fost eliminată în primul tur al turneului de la Wimbledon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a fost învinsă, miercuri, cu 6-2, 6-1, de jucătoarea franceză Alize Cornet, locul 58 WTA, după un meci de o oră şi 22 de minute.

Andreescu, 21 de ani, este la a doua participare în carieră la Wimbledon şi nu a trecut niciodată de turul I.

Câştigătoarea US Open 2019 a mai fost învinsă pe iarbă, anul acesta, de Cornet, în turul al doilea al turneului de la Berlin, scor 7-6 (2), 7-5.

Pe iarbă, în 2021, Andreescu rămâne cu o singură victorie în patru jocuri. Nici pe zgură, la Roland Garros, sportiva canadiană nu a trecut de primul tur, iar la Australian Open a ajuns în turul al doilea. În acest an, ea are doar o performanţă importantă, finala de la Miami, cedată australiencei Ashleigh Barty, locul I WTA.

Lipsa performanţelor a făcut-o pe Bianca Andreescu să se departă după French Open de antrenorul cu care colabora de mult timp, Sylvain Bruneau.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.